Зв'язатися з нами для замовлення товару:
+38-050-550-19-04
+38-067-705-33-69
+38-093-699-20-03
Томатний прес ТШМ — 2 + електром'ясорубка - незамінний помічник, якщо Вам швидко потрібно отримати сік із м'якоттю з ягід (виноград, вишня, абрикос, полуниця, малина) або томатів. Завдяки функціональності цього преса, Ви з легкістю перетворите помідори або ягоди в сік, не докладаючи жодних зусиль. З кісточкових порід попередньо потрібно вийняти кісточку. Електром'ясорубка призначена для подрібнення м'яса, риби й овочів на фарш.
Конструкція преса:
- Електропривод
- Корпус
- Конічна сітка
- Шнек
- Завантажувальний бункер
Томатний прес ТШМ — 2 + електром'ясорубка комплектується, крім вузла для видавлювання соку таких деталей:
- Шнек подавальний
- Ніж
- Сітка
Як працює прес ТШМ-2 як соковичавниця.
Виноград засинається у завантажувальний бункер (3), і за допомогою штовхача, який йде в комплекті, подається до шнека (16). Потім за допомогою шнека він транспортується в корпус (6), а після до конічної сітки (8), де й відбувається віджимання соку. Жмових відокремлюється за допомогою конуса, який регулюється гайкою (10). Відтиснутий макуха виходить через проміжок між конічною сіткою (8) і регулювальним конусом. Для зручності збирання соку є лоток (9), який одягається на сітку (8). Також допускається повторне відтискання соку з помітного макухи (крім винограду). Цей прес дуже зручний в експлуатації та не вимагає особливих навичок під час налагодження.
Характеристики:
- Продуктивність преса, під час приготування виноградного соку от 60 кг/год до 150 кг/год
- Продуктивність преса, під час приготування томатного соку від 60 кг/год до 120 кг/год
- Живлення — 220 В
- Споживана потужність — 400 Вт
- Номінальна частота обертання валу — 700 об/хв
- Маса становить 13 кг
- Габаритні розміри — довжина 540 мм, ширина 185 мм, висота 385 мм
Як працює томатний прес ТШМ — 2 як електром'ясорубка.
Для використання преса томатного ТШМ — 2 як електром'ясорубки необхідно зняти лоток (9), відкрутити гайку (7), вийняти з корпусу вузол соковичавниці в складі зі шнеком. Далі встановити шнек у корпус так, щоб паз хвостика шнека знайшов на шип перехідної втулки електродвигуна, встановити ніж різальними крайками назовні та сітку. Після встановлення сітки, відпустити, не включно з електродвигуном, на 0,3-0,5 оберту затискну гайку (7), ввімкнути електродвигун і, прислухаючись до шуму роботи м'ясорубки, затискати гайку, поки не з'явиться посилений шум роботи приводу. Це вказує на те, що гайка затягнута щільно і м'ясорубка готова до роботи.
Попередньо перероблений продукт порізати шматочками не більш ніж 5 см, видалити хрящі. Підготовлений продукт покласти в завантажувальний бункер і вручну порційно подавати м'ясо в м'ясорубку, використовуючи для подавання штовхач.
Заборонена тривала робота м'ясорубки вхолоду (без завантаження продукту), позаяк у разі виникнення сухого тертя затиснуті ножі та сітка виходять із ладу.
Характеристики:
- Для подрібнення м'яса, риби й овочів
- Напруга мережі однофазна — 220 В
- Споживана потужність — 400 Вт
- Частота мережі — 50 Гц
- Номінальна частота обертання валу — 700 об/хв
- Маса становить 13 кг
- Габаритні розміри — довжина 540 мм, ширина 185 мм, висота 385 мм
Гарантійний термін на томатний прес ТШМ — 2 + електром'ясорубка становить 12 місяців.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Максимальна швидкість обертання | 700 об/хв |
Виробник | Електромотор |
Країна виробник | Україна |
Призначення | Побутове |
Споживана потужність | 400 Вт |
Номінальна напруга | 220 В |
Кількість швидкостей | 1 |
Тип приладу | Шнековий |
- Ціна: 5 400 ₴